duminică, 5 decembrie 2010

Hm?

Am intrat în parc la 15.10. Și am ieșit la 16.20. Apropo, m-am întâlnit cu Moș Niculae și m-a rugat să-ți dau o acadea imensă. Să ști că e la mine..:) În rest...toate erau la locul lor, rățuștele, luntrașul....dar prea multă aromă de vin fiert și niciun strop de vată de zahăr...:( Într-un final m-am plictisit....nu am zărit pe nimeni înfofolit zdravăn și cu un aparat foto în mână.....Poate data viitoare!














12 comentarii:

  1. Hei! Am fost, am pozat, m-am plimbat pret de vreo trei sferturi de ora. Un tur complet de parc. Aparatul l-am avut in buzunar. Nici eu n-am intalnit pe nimeni cu aparat. Si tu ai fost pe sus, eu am ocolit lacul. Ia uita-te, sa vezi. Aceeasi moforeala, Aceleasi culori gri. AM intrat in parc pe la 15.55 si-am iesit mai tarziu cu vreo 45 de minute. Alta data trebuie sa ne dam intalnire la un copac anume sau la vreun pod sau langa vreo floare cu nume greu de pronuntat. :) Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, așa o să facem:) Culmea că și eu am făcut mai multe ture...de lac. Sus am urcat doar ca să ies din parc...(și să intru).

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. Aparatul foto în buzunar....nu-i la îndemână..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Epidemie de fotografie :D O epidemie care-mi place!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eee..pescărușii...a fost un adevărat spectacol. Din păcate, ca de obicei, s-au terminat bateriile. Apoi, am trecut pe telefon..:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu ma bucur, am plimbarea voastra in fata.
    ...sunt daruri pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Brândușa...așteptăm zăpada de la tine...în poze măcar..:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sigur descarc..la 12 noaptea ai...hi,hi..pup !

    RăspundețiȘtergere
  9. Gataaaaa...ai fotografiile...cateva.

    RăspundețiȘtergere

Nu ai ?! Nu, nu am ! Cum se poate să nu ai ? Păi.... ridic din umeri, negăsind niciun răspuns. Se uită la mine cu ochi mari, ținând ...