luni, 6 decembrie 2010

Calendarul...

Astăzi, un client, dorind să știe în ce zi cade o anume dată, se ridică de la birou și se îndreaptă spre calendarul de pe perete întrebând: "când pică....." În acel moment, calendarul cade pur și simplu fără a-l fi atins cineva, sau ceva. El continuă murmurând la un chenar ceva mai alb: "....calendarul de pe perete" Toate calculele i s-au schimbat instantaneu. Aleasa.....picase sub ochii lui....

12 comentarii:

 1. :)
  supranaturalul mintii...

  RăspundețiȘtergere
 2. ...sau destinul...sau cuiva îi place să mă vadă pe mine mai mult muncind...după ce am pus la punct "n" detalii cu ziua respectivă...

  RăspundețiȘtergere
 3. Sau, pur si simplu...intamplarea!:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Ei..., nu cautati motive acolo unde sunt. Cred ca a suflet prea tare si l-a daramat. Mereu exista o explicatie simpla pe care noi o complicam. :) Glumesc.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nefiind superstitioasa as spune ca omul in acel moment vibra puternic, ca poate muta obiecte si el nu stie.
  Mai citesc uneori despre super vindecatorii ce folosesc bioenergie, nu-i neg...spun doar atat, toti putem daca intelegem cum sa coordonam, cum sa manipulam, propria energie, preluata din univers.

  RăspundețiȘtergere
 6. @Qed..era bine prins într-un cui.
  @Brândușa.....dacă am dispune de "înțelegerea" asta ar fi vai de noi..

  RăspundețiȘtergere
 7. şi mie mi s-a întîmplat odată la birou acest aspect,şi culmea tocmai când mă exprimam revoltată despre cineva care nu mai era în viaţă şi datorită acestuia,aveam eu de descifrat nişte situaţii în legătură cu persoana respectivă..da, sunt multe lucruri ce nu le putem explica..

  RăspundețiȘtergere
 8. Era un calendar obisnuit sau unu cu poze cu guvernanti? :)

  RăspundețiȘtergere
 9. @Ptruptrucea..din păcate nu au făcut..poc!
  @Dr. Cat...se pare că întâmplarea câștigă teren..:)

  RăspundețiȘtergere