miercuri, 10 noiembrie 2010

Răzvrătire.....



ButterflyÎmi vine să zic: să o ia dracu de viață! Îmi vine să o fac ghem și să dau de-a dura cu ea! Pentru-că e rea! Pentru-că e crudă! Pentru-că trăiește din seva mea...Eu o hrănesc! Cu gândurile și emoțiile mele. Cu lacrimi și zâmbete. Și în schimb....ea....o, da.....EA...ce-mi dăruiește? Iluzii, vise....mă amăgește și-mi promite... Iar eu mă zbat ca un fluture prins în amurg de lună....Dar, uite....vezi? Acuma sunt pregătită...Sunt un animal gata să sară.....un râs sau o panteră.....Nu o să reușești să mă mai dobori! Cel puțin de data aceasta  Simțurile-mi sunt treze, gândurile vii....ști că atunci când disper...râd în hohote, ști că zâmbetul îmi ascunde tristeți....dar nu acum. Sunt calmă, atentă, fiecare fibră e la pândă.....Sunt pregătită pentru luptă.....O, da....știu că râzi și crezi că e doar un alt gând... Te înșeli! E amarnic de real...Hai, te aștept...aștept primul pas......     

6 comentarii:

  1. Ai grijă, domnită Septembrie! Să nu sari! Sunt eu. Bine? Cine te-a supărat asa de tare, că abia ai terminat trebusoara prin curte. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineaţa!
    Până la urmă ai adormit!...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. draga mea Septembrie, ce se intampla? Septembrie a mea e atat de puternica! :X
    Am vazut eu: nici ploi, nici vanturi, nimic n-o doboara! Intotdeauna gaseste puterea in ea! Si zboara, zboara...peste toti si toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lupta e a noastra, cand noi stim si simtim ca putem, inaintam...apoi vine un timp de oblojit rani, si iar ne ridicam.
    Ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa luptam, sa nu ne lasam! Ce recunosc trairile..., ce le mai visam si inca nu mi-au trecut in amintiri... Macar ca nu-s nici pantera si nici ras... Si-as vrea sa fiu. Aproape sumbru, dar intrevad si raze de lumina. Pentru tine, prin tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Claudiu.....Nu m-a supărat nimeni...doar eu pe mine...
    @Dr. Cat...Bună seara!:)
    @Loredana....uneori puterea te obosește...
    @Brândușa....uneori mai e nevoie de câte o pauză..
    @Qed....încearcă să uiți ca să mergi mai departe...

    RăspundețiȘtergere

Nu ai ?! Nu, nu am ! Cum se poate să nu ai ? Păi.... ridic din umeri, negăsind niciun răspuns. Se uită la mine cu ochi mari, ținând ...