joi, 18 noiembrie 2010

Decizia...
...a durat mai puțin de două minute. Multe nu prea au fost de spus, nici reproșuri, nici regrete, nici dorinți....Un zid de care, de data asta, nu am mai reușit să trec. De fapt, nu mi-am dorit. Ceva de genul: Plec să iau țigări!...Ok!
Astfel, am lăsat în urmă o casă, expresia "nu lipsește nimic" și aproape 10 ani....mai buni, mai răi, mai frumoși sau nu...Ce simt? Nimic! Cel puțin nu acum. Nici bucurie, nici tristețe. Sunt undeva pe fâșia dintre......
O clipă ce a șters 10 ani. Mulți, puțini....nu știu. Doar vreau să-i uit. Simt o oboseală crâncenă. Parcă s-a terminat un război al nervilor. Mi-e silă de mutat, de împachetat....Și îmi e frică de momentul în care o să încep să....simt.
Am un singur regret...Miau, pisicuța mea! Hilar! De ea o să îmi fie enorm de dor....
În rest.....sper să mă îndrept spre visurile mele, sper că o să pot din nou dansa, că o să pot râde din tot sufletul, să mă bucur, să....trăiesc!
V-am adus o parte din gândurile și visele mele, acuma...o răscruce din viață...Poate v-am întristat uneori, sau v-am bucurat alteori....Dar uite că în tot zbuciumul meu, am găsit câteva raze de încredere, speranță și voință.....
Vă îmbrățișez cu drag și......pe curând ! 

9 comentarii:

 1. În momente de genul ăsta simţurile îţi sunt anesteziate...

  RăspundețiȘtergere
 2. ...și când trece...ce simți? Nu o să cad din nou? Sau ...

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai să râzi, bucurându-te de cerul ce-ţi stă în faţa ochilor şi de aerul tare pe care-l simţi în plămâni...

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca te vei trezi repede, vei cadea, dar niciodata o cazatura nu s-a transformat intr-o tragedie. Trece, asa cum trece si vara, lasand locul toamnei pentru ca aceasta, la randul sau, sa se dea intr-o parte pentru a pasi impunatoare si alba, iarna. Si tot asa pana cercul se inchise pentru a reporni...
  Vei rade, vei dansa!

  RăspundețiȘtergere
 6. Inainte draga mea, pasii tai merg inainte. Ce sens are sa privesti in urma ?!
  Oare nu stii ce a fost. Si daca ai hotarat, sunt sigura ca decizia ta a avut baze.
  Off numai sa nu te ascunzi in tine, atat te rog.

  RăspundețiȘtergere
 7. nu pot sa zic ...nimic....dar iti trimit parte din energia mea...sa.ti fie de folos ...sa te ridici de vei cadea...sa poti dansa in orice ritm vei vrea....sa poti sa simti ca lumea ta... e lumea ta iar tu ...tu esti cea mai importanta persoana din lumea ta...

  RăspundețiȘtergere
 8. "îmi e frică de momentul în care o să încep să....simt."-iti e frica de aceasta?-"sper că o să pot din nou dansa, că o să pot râde din tot sufletul, să mă bucur, să....trăiesc!"

  RăspundețiȘtergere
 9. poti simtii si acum,priveste in jurul tau.privindu-l pe el nu vei mai simti decat in momentul cand el isi va exprima simtirea(chiar de ar fi subtila exprimarea sau nu).
  nu esti goala,nici obosita si nici nu vei cadea,doar ai iesit din amorteala somnului.
  cunosc senzatia aceasta de non-simtire,am patit-o si eu de trei ori.m-am speriat si eu,si abia a treia oara am putut sa inteleg ce mi se intampla.
  orice ai mai trai in acest caz,nu te speria.
  mie nici acum nu mi-a trecut,dar...atatea lucruri interioare magnifice am trait pe langa aceasta,fara ca ea sa ma afecteze cu ceva,ci din contra conferindu-mi maturitate in observarea proprie.

  RăspundețiȘtergere