luni, 15 noiembrie 2010

Mă gândesc să......




.....plec. Să las totul în urmă și să plec. De ceva zile tot fac schimbări. În trei luni am schimbat vreo 2 job-uri. Acum parcă m-a prins și microbul cu renunțatul la blog. Fiecare dimineață e o răscruce. Și în fiecare dimineață inspirația îmi e străină. De fiecare dată plec într-o direcție greșită! Trebuie să aleg altceva, dar nu știu cum.....habar nu am de unde să încep..... Iar, speranța ............se cam joacă cu mine.....ba îmi aruncă fulgere de râs cu scântei de teamă, ba dispare, ba apare......Mai dăruiește când și când din sentimentele mele, doar așa, ca să se distreze........Zilele acestea am vrut să merg pe un traseu în Făgăraș....Amicii mei au spus nu! Pentru-că nu am bocani de iarnă! Unde pot să găsesc eu o pereche mărimea 34-35? Un pas greșit și cazi....eu cad în fiecare zi....nimic nou. Ce a fost  aici ....nu mai e și tu nu înțelegi. A dispărut ca un fum. Și simt că trebuie, că e necesar să.....plec.

13 comentarii:

  1. Mai dragă!
    Eşti obosită...Vorbeşte cu Qed să te liniştească şi nu lua totul în tragic; dă-l în moaşă-sa de trecut; viitorul e mult mai frumos; iar tu ce vrei de la viaţă? Să-ţi pună totul la picioare? Ar fi prea simplu şi te-ai plictisi repede; aşa că bucură-te de valurile mari;
    şi dacă ai să renunţi mă voi teleporta în toate visele tale matinale şi nu ai să scapi decât dacă ai să-ţi pierzi cuvintele prin taste!
    Capul sus!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te mai gandi! Gandeste-te ca totul trece. Daca iei hotararea sa renunti, o faci pentru ca asa simti ca e bine, nu pentru ca esti suparata! Si eu am vrut sa renunt de multe ori. Si iar am revenit. Stiu cum e.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cătălin..:) să-mi spui te rog cum faci chestia cu teleportarea....mi-ar fi de folos
    @Dreamer...știu că ști și mai știu că mai ști ceva....îți amintești? Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce ai postat tu mi-aminteste de o povestioara la care eu m-am gandit mult inainte sa ma mut in Buc.
    Unei tipe ii mergea rau si cu relatiile si cu jobul si s-a hotarat sa se mute, fiind convinsa ca toate lucrurile se vor schimba. Dupa ce a schimbat orasul, la scurt tipm lucrurile au evoluat in aceeasi directie gresita.
    Morala povestioarei era ca atunci cand s-a mutat, fata s-a luat si pe ea insasi. Schimbarile trebuia sa le faca din interior spre exterior.
    Draga mea Septembrie, iti doresc tot binele din lume! Si sa stii ca eu sunt aici, langa tine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Septembrie, in ce cotlon te-ai ascuns cu gandurile astea negre.
    off...vreau in dar de ziua mea bagheta fermecata, sa spun focus pocus peste gandurile fetei asteia frumoase, sa fie cum vrea ea lumea si viata. Apoi iti las tie Septembrie bagheta sa schimbi zilele tale.

    Hei, o mana prinde pe alta.
    Asa inaintam in viata asta.

    Eu te tin (cu drag) strans...tu ai curaj sa-mi lasi mana ?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar tu imi stii adresa. Asa ca...atunci cand simti nevoia imi poti scrie! Iti doresc sa-ti fie sufletul linistit!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Loredana....mie îmi e teamă să nu sufere alții....
    @Brândușa....am găsit! Încrederea îmi lipsește...Apropo...era litera B de la Brândușa...un mod de a îți ura La Mulți Ani deși afară nu a nins....
    Uffff....
    @Dream...știu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daaaa, primul an altfel, poate de asta sunt mai vioaie...si nu am mai plans nici o lacrima azi.
    Da, ia Incredere cu carul ... e nevoie si face cat sapte vieti.
    Inainte da ?!
    Cate un pas mic ... sau o saritura ... sau unul mai mare !

    RăspundețiȘtergere
  10. sincer ,te dezamagesc...dar nu poti alege un alt drum, doar unul este, fiecare avem cate unul chiar daca ne place sa credem ca avem 'optiuni'! Greutatile si obstacolele vietii sunt de fapt pietre de temelie pt un caracter frumos(ca al tau) si pagini in cartea intelepciunii tale! bucurate de viata,uitate in jur,sunt atatia oameni sunt fericiti atunci cand si tu esti fericita si car plang atunci cand tu plangi!
    ps: nu care cumva sa nu mai scrii pe blog acuma' cand am inceput sa formez grupul mwb :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa pleci... Si ce sa afci? Sa lasi in urma atatea lucruri frumoase, atatia prieteni. Eu va citesc si-atatea lucruri imi trec prin cap despre voi toti si este deconectant sa stiu ca scrieti si-o faceti atat de bine. Stii tu mai bine ca este frumos sa te exprimi, ca unora chiar le pasa daca esti trista sau vesela, ca te incurajeaza din suflet. Daca rad eu..., cred ca-ti trece. Eu n-as schimba nimic la mine, desi is asa de imperfecta... Un dezastru! :)) Hai, fii vesela. Eu te plac oricum, doar ca nu stiu s-o zic mai mai poetic.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Liviu...ba eu cred că avem opțiuni
    @Qed...:)

    RăspundețiȘtergere

Nu ai ?! Nu, nu am ! Cum se poate să nu ai ? Păi.... ridic din umeri, negăsind niciun răspuns. Se uită la mine cu ochi mari, ținând ...