vineri, 28 ianuarie 2011

Telejurnal......


Închipuiți-vă că citiți de pe un prompter...știrile perfecte...liniștite....știri care vă aduc în casă doar pozitiv.....Sau voci suave, calme...răsunând în liniștea serii....nimic violent.......Cum v-ați dori să fie știrile?


Bună seara dragi telespectatori…Vă invităm alături de noi, timp de aproximativ 40 de minute, să răsfoim paginile noutăților ….Echipa ZXY e zilnic alături de voi cu cele mai proaspete știri din țară și nu numai…
Și pentru-că week-end-ul bate la ușă și suntem în plin sezon alb, ne-am gândit că nu ar strica o partidă de săniuș sau schi, undeva la munte. Ați putea alege, de pildă, Sinaia, unde s-au deschis pârtiile Valea Soarelui 2 cu o lungime de 1.200 metri și Lăptici cu o lungime de 1.900 metri, ambele deservite de un nou telescaun pe un traseu în lungime de 1,6 kilometri cu o capacitate de transport de 1.800 de persoane pe oră.
Iubitorii sportului alb poate deja știu că Andy Murray s-a calificat în finala de la Australian Open, învingându-l pe David Ferrer în patru seturi cu 4-6, 7-6, 6-1, 7-6. În finală scoțianul îl va întâlni pe Novak Djokovic.
Dublul Tecău/Sands au pierdut în semifinale în fața dublului Yung-Jan Chan, după o partidă ce a durat 72 de minute, încasând astfel un cec în valoare de 33.900 dolari.
Cei de la Scuderia Ferrari au prezentat la Maranello, în cursul zilei de astăzi, monopostul cu care doresc să câștige titlul mondial al Marelui Circ în 2011. Au fost prezenți Fernando Alonso, Felipe Massa, Stefano Domenicali si Luca Di Montezemolo.
Prima alpinistă din lume care a încheiat circuitul Seven Volcanoes se numește Crina Coco Popescu. Inițial a cucerit Mount Sidley 4.285 m, fiind cel mai înalt Vulcan al Antarticii. Competiția presupune escaladarea celor mai înalți vulcani de pe cele șapte continente.
Astăzi s-a încheiat semestrul inițial și elevii intră în vacanță timp de o săptămână. Cursurile se reiau pe data de 07 februarie.
Și dacă tot e vacanță vă invităm la Teatrul de Păpuși Paiața, în fiecare sâmbătă de la ora 10.30 la Clubul Tăranului Român din Muzeul Țăranului Român.
Dacă vă rătăciți prin țară, pe 29 ianuarie puteți participa la Cupa Telescaun, o întrecere cu o vechime de  30 de ani, ce se ține în stațiunea montană Parâng. Prezintă un grad de dificultate mediu, pe o lungime de 400 metri, concursul desfășurându-se pe categorii de vârste.
În Straja puteți să vă înscrieți la Cupa începătorului la schi. Sau poate doriți să vizitați Târgul tradițional de bunătăți din Iași.
La Târgu Mureș și Oradea Institutul polonez din București organizează Zilele Filmului Polonez în perioada 28-30 ianuarie.
Pentru iubitorii de teatru…..
Vă recomandăm filmele…..
Ceva din politica țării…nimic nou sub soare….
Știri de peste hotare……



          


10 comentarii:

  1. Știri...
    Relevație supremă!
    Mult mai mult decât cea pe care o facem după "lumea noastră".
    Pe tonuri definite, depășind barierele, trăim...
    Și trăim, adaptându-ne la înțelegere:cer, zi, soare,rod...grâu, porumb,îmfrumtare din pământ,cu forme și culori!Cu drepturi...ce strigă la cer!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru iubitorii de teatru...
    la Oradea nu mai este teatru; a fost desfiinţat acum două zile...:( după 55 de ani...de funcţionare...

    RăspundețiȘtergere
  3. ...deci, oricum o dăm...ajungem de unde am plecat?

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau patinaj artistic..pe ce canal dau?:))
    inspirată postare!:)
    o seară frumoasă!..

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragă telespectator, pentru mondialul de patinaj, urmărește TVR!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eh... eu nu mai deschid televizorul pe posturi romanesti. Le-am declarat razboi de cativa ani. Ieri dimineata m-am delectat cu emisiuni pentru copii pe M6 si tv5Monde si chiar am aflat lucruri pe care nu le stiam. Am fost foarte incantata :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevărul...orice alte posturi în afara celor românești sunt de n ori mai faine

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai bine le-ai scrie tu, pe bune!
    Astia sunt pesimisti, sunt cruzi, sunt disperati dupa " senzational" de balta...pana in maduva oaselor, si se pare ca nu-si mai revin..telestiristii , desigur.
    Ii detest, atat cat imi permit si am timp sa gandesc spre ei.
    Bine mi te-ai revoltat nitel.Hi !

    Am baut cafeaua, ca buna o faci, cu noaptea pe cap.:)Inca ma mir cum te poti trezi atat de devreme.:)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Brândușa...m-au trezit visele:)) Așteptau să prindă viață..Cât despre cafea...mă bucur că ți-a plăcut!

    RăspundețiȘtergere

Nu ai ?! Nu, nu am ! Cum se poate să nu ai ? Păi.... ridic din umeri, negăsind niciun răspuns. Se uită la mine cu ochi mari, ținând ...