joi, 25 noiembrie 2010

Zvon...

Da, recunosc! Sunt vinovată!
Am o colegă "pâinea lui Dumnezeu"...mi-e tare drag de ea! Dar, foarte influențabilă. De câteva zile, i-a dispărut ideea cum că cineva ar vrea să ne extermine (văzuse nu știu ce pe la o chestie numită televizor) și a început cu: războiul din Coreea în sus, războiul din Coreea în jos.....vai, intrăm în război. Așa că, mi-am adunat toate puterile și pe un ton calm (după ce le-am adus celorlalți colegi la cunoștință ce vreau să fac) am anunțat-o că au dat de știre la televizor că s-a experimentat o armă chimică acolo! A păzit timp de vreo trei ore televizorul să vadă știrea! Nu-i mai ardea de treabă. A dat mesaje prietenilor, soțului, le-a adus la cunoștință șefilor.......În final, nu am mai putut ....i-am spus că a fost o glumă! La început nu a crezut, dar văzând fețele noastre... a pufnit: iar mi-ai  făcut-o! Bineînțeles, nu s-a supărat. Știe că-mi trec o mie de idei prin cap și de multe ori e victimă. O iubesc!  
Așa că, dacă cumva auziți vreun zvon, Septembrie e de vină!..:)) 

6 comentarii:

  1. Aha, bine ca stiu...acum deci tu esti vinovata ca la mine ninge cu fulgi mari...si ca vine iarna...tot tu toamna esti , daaa ??:))
    Imbratisare pentru "vina" ta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineînțeles! Întotdeauna toamna-i de vină! Nu o să țină mult fulgii ăia! Trimit o adiere....și dispar..:))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    zvonul ca romanii vor deveni cetateni (nu iobagi), l-ai "redactat"?

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci te tii de d'astea, care va sa zica... Bine macar ca-s avertizata! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dr. Cat...fugi de aici!
    @Tzugui'...nu, nu, sigur nu. Anunț când e ceva...:)
    @Qed...mai mă distrez din când în când..:)

    RăspundețiȘtergere

Nu ai ?! Nu, nu am ! Cum se poate să nu ai ? Păi.... ridic din umeri, negăsind niciun răspuns. Se uită la mine cu ochi mari, ținând ...