duminică, 7 noiembrie 2010

Gata!

Photobucket - Video and Image HostingNu știu alții cum sunt...:) dar eu sunt frântă de oboseală....al treilea week-end fără week-end...Muncă non stop, probleme, situații, insomnii,....chestii..:)) Pe lângă treburile cotidiene, m-am apucat să "mermelesc" pe lângă casă.....de la grădinărit (am simțit că trebuie să fac ceva, să "ies din priză").... am ajuns la izolații, plase, tencuit, zugrăvit.....Doamne, mă uit în urmă și-mi spun că am înnebunit..:) A, nu, nu am fost singură....am mai avut ajutor/sfătuitor pe lângă mine..:) Însă ceea ce este  important.....e bucuria muncii brute....Am și uitat cum e! De la febra musculară (apropo, nu trece cu aspirină!) la....bucurie! Și am realizat cât de statici am devenit....de inerți......am uitat să ne folosim mușchii și corpul.....e atâta mulțumire! Pur și simplu sunt bucuroasă.....a, știu că nu mă va ține mult, dar....e clipa mea..:)
Așa că ....relax....


7 comentarii:

  1. Multumesc frumos! Si scuze pentru confuzie si pt ca te-am necajit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te invit pe blogul meu. Dacă mai vrei. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Te invit pe blogul meu. Dacă mai vrei. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Aoleu, domnită Septembrie, păi, dacă e asa, să mă apuc si eu, că tare multă treabă mai am prin jurul casei. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)
    pai nu asta ne-am dorit?
    Nu asta invatam de mici?
    Sa fim cat maicomozi, sa avem un job care sa implice musai un scaun, un birou si,evident, multi bani?!
    Trupul, ne spun ezoteristii, e doar o carcasa... da-o***
    Sa lasam muschii sa se atrofieze, membrele sa nu mai functioneze. Doar sufletul si tartacutza sa mai palpite, pana cand si acestora li se vor gasi inutilitatea, prin cine stie ce tehnologii aduse de prin viitor!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos trebuie sa fie... Eu am mers mult si-am obosit. Ma dor talpile, dar mi-ar placea sa am si eu o gradina si sa robotesc pe langa ea, prin ea si cu ea la un loc. Fericito! :)

    RăspundețiȘtergere

Nu ai ?! Nu, nu am ! Cum se poate să nu ai ? Păi.... ridic din umeri, negăsind niciun răspuns. Se uită la mine cu ochi mari, ținând ...