joi, 28 octombrie 2010

Vă invit......



......la o șezătoare virtuală....eu am pus casa la dispoziție, ceva vin și voie bună....Așa că, aduceți și voi ceva, lăsați fuioarele să toarcă și hai să povestim....Cine începe?

7 comentarii:

  1. Ooo Doamne, mi-ai amintit de bunici si povestile lor, de casa curatata cu stergare albe, de serile tomnatice cu must si nuci, calmul batanetii lor si vorba domoala...
    O Doamne, am un bagaj mare de amintiri frumoase.
    Ma primesti, promit sa port portul popular al zonei "vinului de Nicoresti", al vinului vechi si-al frunzei.
    Si-am sa rog batranele sa faca un cuptor de cozonaci, pe vatra de pamant, si placinte cu branza "poale-n brau"... si prune uscate de toamna asta ... cate si mai cate, facute-n casa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ești bine venită....vezi să nu uiți și de un cozonac cu mac..:)) Mă bucur că am reușit "să îți aduc aminte" frumuseți....

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă întreb cine o veni pe căluțul murg....

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci, cum a fost ziua de astăzi? Ceva mulțumiri...nemulțumiri...Eu am câștigat un pariu....pe o ciocolată imensă...și mi-am pus colegii pe gânduri cu veselia mea....:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă trimit papagalul meu din Noua Zeelandă...doar pentru o noapte;
    Nu-i trebuie mâncare ori apă...
    ci doar să uitaţi lumina aprinsă...

    RăspundețiȘtergere
  6. Aaaa, atunci în mod cert o să aibă Tzuguiatu' grijă de el....îi adoră!

    RăspundețiȘtergere
  7. :))
    Bun regasit!
    Daaa, il aduc si eu pe Imaparatul.
    Diferenta este ca papagalul lui Catalin se va duce acasa cu "tolba" plina de povesti, in schimb imparatul meu va participa efectiv in rolul de personaj principal!

    ps. imparatul este un porumbel cu act de identitate si carte de sanatate si cu toate drepturile depline pe... proprietate!
    :)

    RăspundețiȘtergere

Nu ai ?! Nu, nu am ! Cum se poate să nu ai ? Păi.... ridic din umeri, negăsind niciun răspuns. Se uită la mine cu ochi mari, ținând ...