vineri, 22 octombrie 2010

Amintiri....


Astăzi am început......să "ridic totul cu sus-ul în jos".....! :) M-am apucat de 10 treburi deodată și n-am făcut mai nimic....florile au rămas nesădite, grădinița pe jumate săpată.....De ce? Căutând ceva, am găsit cu totul altceva....(ca de obicei :))....o cutie cu amintiri.....hârtii îngălbenite de timp, emoții cuprinse între rânduri, o mână de zâmbete așternute timid pe o peliculă alb negru........  și citesc, citesc.....Câtă lume am uitat! Câte amintiri......O parte din rândurile îngălbenite acuma zac sub forma unui număr de telefon sau sub forma unei adrese de e-mail....prea ocupați pentru a ne mai căuta, sau pentru a mai discuta....Nici măcar pentru un simplu: Ce mai faci?

UPDATE
Dr.Cat...! Tu zărești ceva? Sigur nu ai greșit pașii?..:))

2 comentarii:

  1. Ne pierdem ades, si tot mai rar mai cautam cutia amintirilor !
    Si anii trec, si-apoi apar parerile de rau si acei "daca"..."daca as mai fi ", "daca as mai avea "... .

    RăspundețiȘtergere
  2. Fii atentă: după ce ajungi în grădiniţă să faci doi paşi la dreapta şi unul la stânga; la 30 cm sub pământ ai să găseşti o buburuză...din sticlă...care va rezolva toate problemele pe care le ai, dar numai dacă poţi să o fotografiezi noaptea, fără blitz...:)

    RăspundețiȘtergere

Nu ai ?! Nu, nu am ! Cum se poate să nu ai ? Păi.... ridic din umeri, negăsind niciun răspuns. Se uită la mine cu ochi mari, ținând ...