miercuri, 31 martie 2010

Dacă aş putea


Asculta mai multe audio Muzica


Ce ciudat…..m-a trezit o rază de soare timidă….scânteia în palma mea…..şi…..cumva ……palma parcă îmi rămase întinsă spre mângâiere. Doamne, ce singuri suntem! Împreună şi totuşi singuri! De restul, acuma, nu mă desparte decât un monitor….de parcă aş putea să fac un salt şi ….să ajung în lumi necuprinse. E aceeaşi senzaţie ca atunci când visez că zbor. Ador visele în care zbor. Pur şi simplu. Doar îmi pun în gând …..şi uite, mă înalţ. De ar fi atât de simplu. Şi, din nou, mi se întâmplă aceeaşi nebunie…nu mai ştiu ce simt, în schimb, cumva îi simt pe cei din jurul meu, simt bucurii, dar mai ales durere. Tristeţe. Şi doare. Aş vrea să fac ceva bun, să scriu ceva frumos. Dar nu pot. Ceva mă opreşte. Ceva se rupe în bucăţi. Credinţa mea în mine…

5 comentarii:

 1. Nu este nimic care sa te opreasca sa mergi in Shambala :)

  RăspundețiȘtergere
 2. e f bine ca visezi ca zbori...cred ca e dovada unei constiinte sanatoase si vii...mie personal nu mi s-a intamplat sa visez asta...in ultima vreme am cosmaruri, dar stiu ca e din cauza ca ma autolimitez

  RăspundețiȘtergere
 3. de mult nu am mai visat ca zbor. dar nici nu am cum sa visez asta. am avut o saptamana groaznica. sunt in starea in care imi iau propria fiinta si o "storc" ca sa mai gasesc o stare frumoasa. cuvinte dulci. un zambet adevarat. dar o sa treaca. trebuie doar sa ii dau timpului timp.
  la ce te referi cand spui ca te autolimitezi?

  RăspundețiȘtergere
 4. :) Dacă aş putea, v-aş învăţa cum să zburaţi în vis. Încă nu am găsit cuvintele să descriu acea stare...o libertate absolută fără frică de prăbuşire.
  Coşmaruri....nu am mai avut de nu ţin minte, din fericire. Pur şi simplu am conştientizat cauza. Mi s-a aprins un beculeţ într-o zi. Şi de atunci au încetat. O să vă povestesc odată, deşi este ceva trist.
  Aşa că, atunci când vi se face somn, închideţi ochii şi imaginaţi-vă că zburaţi......cine ştie. Apoi, să îmi povestiţi şi mie.
  @Filotas, oare e bine ceea ce faci? Să te autolimitezi nu cred că e o soluţie. Într-un fel, cândva o să răbufneşti...

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi place blogul tau. Am citit cateva articole. Sunt frumoase. Te felicit!

  Cred ca e frumos sa poti zbura...in vis.

  RăspundețiȘtergere