miercuri, 1 septembrie 2010

Oficial e Septembrie!

Și uite că încet, încet am sosit și eu......cu nopți răcoroase, cu nuci verzi, cu frunze ruginite, cu prietenii sau iubiri legate în timpul verii, cu speranțe, cu un an școlar nou, cu remanieri, cu demisii..:) Dacă aș putea, v-aș împărți fiecăruia câte o bucată de fericire, v-aș face cadou aripi să puteți zbura, v-aș dărui o parte din ființa mea....pentru-că îmi sunteți dragi, pentru-că sunteți frumoși, pentru-că aveți timp și dorința de a încuraja.....pentru voi...Lui Zorro i-aș mai dărui o spadă, că una e insuficientă uneori....lui Dreamer i-aș face rost de ceva speranță....Loredanei i-aș da puțin curaj.....pentru Just Me ...un gând bun.....lui Dr. Cat...poate încă un aparat foto  .......și iertare să-mi fie dacă nu vă "înșir"pe toți......Mereu, mi-am /și ne-am închipuit, ce se ascunde dincolo....dincolo de "sticlă"...de un pseudonim. Dar orice chip sau pseudonim ați alege, tot răzbate frumosul dincolo de el.......Poate Zorro e un Scorpion, poate Dreamer este Pești, poate Just este Leu, poate Dr. Cat este Balanță.......Eu sunt o Balanță! Imprevizibilă, spontană, sucită, supărată, fericită....nici eu nu știu la ce să mă aștept de la mine! Urăsc să fac cumpărături și nu îmi place minciuna și falsitatea! Urăsc cheile....obsesia de a încuia, de a fereca....mereu sunt "zeci de mii" de chei de folosit zilnic! Nu am simțul proprietății....ce-i al meu e al tuturor....Urăsc bijuteriile! Nu le văd rostul....Îmi place să râd, să dansez, să mă plimb prin ploaie, îmi place roua dimineții și îmi place să fiu mereu îndrăgostită. Și îmi place să călătoresc....Voi?


Asculta mai multe audio Muzica

10 comentarii:

  1. O spadă? Dragă Septembrie, tinând cont de faptul că m-ai făcut scorpion (acum chiar că m-am supărat), încep să nu mă mai mir că îmi faci daruri nepotrivite... :)) O spadă? Aici sunt două variante: fie vrei să mă vezi duelându-mă stângaci (că dreapta e ocupată), fie vrei să nu-mi mai dai înapoi vechea spadă... :)) Dar "supărarea" mi-a trecut înainte să-mi apară, căci, iată, e o zi frumoasă de toamnă, însorită si veselă. Cei care ati uitat să fiti fericiti, azi puteti găsi un prilej să o faceti, oricare ar fi el, ceilalti...continuati! Doar e Septembrie, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. :) mai am ceva de "însemnat"...și o returnez! Iar în privința duelului....stângaci? Nicidecum!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dreamer nu e ...pesti. Dar astea sunt amanunte neesentiale. Ti-ar folosi daca ti-as spune ca sunt varsator? Cand vine toamna ma intristez putin. Mie imi place primavara cu explozia de flori, culori, mirosuri. Dar, hai, fie septembrie...Macar imi plac fructele si frunzele ruginii, padurea toamna...

    RăspundețiȘtergere
  4. Întradevăr, Dreamer, nu ar folosi....
    @Dr. Cat...chiar că sunt în pauză:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Păi, dacă am sabia în mâna dreaptă, iar tu îmi mai dai o sabie...nu se cheamă că pe a doua o tin cu stânga? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Păi, deja ai împrumutat-o pe una....și poate mai au și alții nevoie..:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Stii ce e interesant, draga mea Septembrie? Ca aici, pe blog, ii putem lasa pe cei care ne citesc sa vada doar anumite parti din noi.

    RăspundețiȘtergere

Nu ai ?! Nu, nu am ! Cum se poate să nu ai ? Păi.... ridic din umeri, negăsind niciun răspuns. Se uită la mine cu ochi mari, ținând ...