luni, 13 septembrie 2010

Trecere

Trec minute, ore, zile.........trec prin viață fără să mai număr.....Toate curg ușor, liniștit pe lângă mine fără să mă mai opresc să le privesc. Nu mai au importanță. Am făcut cunoștință cu o  grămadă de "oameni noi". M-au dezamăgit! Încotro s-or îndrepta? Cred că nici ei nu știu....Superficialitate, neseriozitate, demență, fuga după bani......Rostul nu mai are rost, e pierdut definitiv în plasa societății....e înăbușit, strivit.....Ești bun, ești prost....Ești prost, ești bun......


Vezi mai multe video din Muzica

8 comentarii:

 1. Şi totul dintr-o mişcare a degetului...eşti bun, nu eşti bun...

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu cred ca mai conteaza asa mult cum esti. Cine sta sa te cunoasca? Conteaza doar ce poti oferi. Ca daca nu oferi nimic esti neimportant.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am cam trebui să conteze....pentru ceea ce au unii de oferit...

  RăspundețiȘtergere
 4. diferenta asta dintre bun, prost, bine, rau e... relativa. ce-i bun pt mine pt altul e prost. de-aia trebuie sa fi fericit cu tine insuti, si cand oferi sa o faci gratuit din start. asteptarile ne fac sa fim dezamagiti. si mai putin altruisti la modul autentic...

  RăspundețiȘtergere
 5. ai spus bine
  daca esti bun esti luat de fraier
  dar nu trebuie sa ne ghidam dupa o chestie subiectiva care este parerea altora despre noi ci doar sa cautam sa avem aproape oamenii care ne vad asa cum ne vedem noi fara sa aibe un interes ascuns (ceea ce e foarte greu daca nu imposibil)
  pana la urma trebuie sa fim noi insine

  RăspundețiȘtergere
 6. @Liviu....Corect, să fim noi înșine....dar unde au dispărut oamenii care să ne înțeleagă....e un cerc vicios aici.
  @Demo...nimic pe lumea asta nu mai e gratuit...

  RăspundețiȘtergere
 7. Demo are dreptate. totul e relativ. important este sa fii impacat/impacata cu tine, cu ceea ce esti tu. si sa nu astepti de la altii sa-ti serveasca fericirea la tava, ca n-o va face nimeni.
  majoritatea oamenilor intra rapid in viata noastra si ies exact cum au iesit. uneori e alegerea lor, alteori e alegerea noastra.
  uneori ramai cu o senzatie faina, alteori dimpotriva.
  asta e. viata.

  RăspundețiȘtergere