luni, 17 decembrie 2012


5 comentarii:

  1. Hei, hei... frumoasa septembrie!
    Am trecut sa te salut.
    M-am bucurat enorm de vizita ta.
    Imbraitsare maaare, rotunda. Las la portita gandul meu si... ghiocei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Brândușa, cred că ceva mâncare așteaptă.:)
    Mulțumesc Cristina.
    Tzug' sunt superbi ghioceii! Mulțumesc pentru gândurile faine!

    RăspundețiȘtergere
  3. e magazinul tău?....dacă da,frumoasă prezentare:)
    se pare că ţi-ai găsit ceva care-ţi ocupă mai tot timpul,de aici şi trecerea ta f.rară pe aici..
    dar apropo,cum ai petrecut 8 martie?..virtual se pare că ai lipsit..eu deşi nu mi-a plăcut vreodată 8 martie ca sărbătoare din multe multe motive,totuşi îl apreciez că e moment de a mai schimba ceva vorbe cu amice de care timpul şi distanţa ne-a depărtat..acum urmează paştele iar de la paşte până la crăciun poate mai trăiesc astfel de momente doar de ziua mea:)...asta-i viaţa!..eu am trecut să-ţi las un gând alături de o floare virtuală,păcat că blogspotul nu acceptă ataşarea unor imagini la notiţe,dar cum de imaginaţie nu ducem lipsă sunt sigură că vei aprecia gestul meu:)
    să ai numai zile senine,bucurii şi multe multe împliniri!
    te îmbrăţişez cu drag
    ryanna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc de trecere și urări dragă Ry! Da, am lipsit..8 martie... nu prea am dat importanță anul acesta, din diverse motive. Dar, nu este magazinul meu..:) mi-ar fi plăcut să am o așa chestie, fără mari bătăi de cap..:)și acuma realizez că nu prea știu ce îmi ocupă mai tot timpul...banalitățile de zi cu zi...și lupta asta cu morile de vânt..Sper că ești ok, atât cât se poate.

    RăspundețiȘtergere

Nu ai ?! Nu, nu am ! Cum se poate să nu ai ? Păi.... ridic din umeri, negăsind niciun răspuns. Se uită la mine cu ochi mari, ținând ...