duminică, 29 ianuarie 2012

Firmituri.....

Într-o zi, observ că pisica mea e disperată să iasă afară....Măi să fie! De când au dat primii stropi de nea, nu se mai mișcase din casă......Îi deschid geamul și.....văd în curte o mulțime de păsări...Veniseră la firmituri.....Am "blocat" urgent pisica-n casă și le-am mai dat mâncare.....A doua zi, fix la ora 8 dimineață, pisica dă semne că vrea afară....Afară....plin de vrăbiuțe! Le lăsasem mâncare de cu seară. A treia zi ...la fel. Fix la ora 8 dimineața! A patra zi, adică azi....la ora 8 și ceva m-am trezit. Erau acolo. Așteptau. Acuma, e curtea plină de vrăbiuțe. Dacă aș ignora zăpada, aș zice că-s în plină primăvară.
P.S. Pozele le-am făcut prin geam. Nu-s grozave. Mă gândesc însă că o să vă bucure și pe voi!














16 comentarii:

  1. Comentarii "șterse" :
    LiviuR said
    "ce tril frumos :)"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar, dar nu este cel "original". L-am preluat de pe trilulilu..:)

      Ștergere
  2. anonimpamantean said
    :))

    Bucurieeeeeeeeeeee

    septembrie, sarut'mana!

    Un regal pentru mine este postarea ta.

    Mamudele in zapada si pisica "incitata"...

    :)

    Multumesc frumos.

    Sa ai o saptamana minunata.

    Las la portita...ghiocei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă gândeam eu că o să te bucure! Mulțumesc pentru ghiocei! Sunt superbi!

      Ștergere
  3. nima said
    Ba-s grozave ! >:D< Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. de la Ry
    "cam încurcate drumuri pe aici ptr.mine..ai schimbat totul..mă stresează enorm stilul ăsta în care până scriu un comentariu trebuie să dau tot felul de informaţii despre mine..sper să-mi prindă comentul ăsta...offf..bietul pisic!..cu vrăbiile..dă-le de mâncare la geam..şi lasă şi pisicuţa să se scalde în zăpadă,măcar noaptea..al meu motan ziua nu prea iese că mai vin şi câini maidanezi cărora le arunc de mâncare..vrăbiuţelor le pun frimituri pe pervaz iar ele mănâncă şi zboară,aşa că motanul meu rămâne cu ochii în soare când iese la zăpadă,dar recuperează noaptea când pleacă şi vine spre ziuă acasă:)"..
    acum că ştii care-i motivul că nu o să-ţi las notiţe ori îmi explici metoda,dar să fie simplă,ori priveşte la monitorizare când trec pe la tine:))
    te îmbrăţişez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata Ry! Cu ajutorul lui liviu s-a rezolvat. Mă bucur că ai găsit măcar drumul până aici!:)

      Ștergere
    2. Scuze Liviu! Cu L mare...dorm...

      Ștergere
  5. 'mneaţa!:)
    aşa mai merge!..e mai simplu de intrat în comentarii..sper că ai ridicat şi cenzura pisicuţii tale..se pare că acum e luna ei de miere şi ar fi păcat să i-o strici din cauza vrăbiuţelor:)
    să ai o zi minunată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acu e fix 13.36! La mine :) N-am ridicat nimic, stă frumos în casă. Iese puţin când ajung seara acasă. Oricum nu-i place pe vremea asta afară. Doar o atrag vrăbiuţele. :))

      Ștergere
  6. am impresia că şi la tine GMT-ul e aiurea..la mine ora la care-ţi scriu este 5,51AM..şi sus mi-arată 7.50PM..nu e o atenţionare dar urarea de bună dimineaţa cu care am început comentul pare acum aiurea:))..şi eu am păţit aşa ceva şi mi-am dat seama că nu setasem ora la cel de al doilea blog al meu pe care-l am în listă..pe moment se pare că am remediat,dar cine ştie ce surprize ne mai face "goglu"ăsta!:)

    RăspundețiȘtergere

Nu ai ?! Nu, nu am ! Cum se poate să nu ai ? Păi.... ridic din umeri, negăsind niciun răspuns. Se uită la mine cu ochi mari, ținând ...